CURSISTEN INSPIREREN, UITDAGEN EN AANSPOREN

Ons team bestaat uit gepassioneerde mensen. Gecertificeerde instructeurs en trainers, vaak academisch geschoold op het gebied van psychologie en onderwijs, die hun sporen in de praktijk hebben verdiend. Daardoor zijn zij in staat de deelnemers de ongeëvenaarde Outward Bound ervaring te laten beleven en hen daarin actief te ondersteunen.

Dagelijkse leiding

ceo

Annette Kastelein

Bedrijfseconoom en docent. Belast met de dagelijkse leiding.

Programmamanager

John van der Heemst

Specialist in ervaringsgericht leren. Houdt zich bezig met het ontwikkelen, onderhouden en coördineren van het Outward Bound-trainingsprogramma.

Bestuur

Het bestuur ziet erop toe dat Outward Bound Nederland voldoet aan strenge, internationale standaarden op het gebied van bedrijfsvoering, strategie en duurzaam ondernemen. Daarbij volgen zij uiteraard de richtlijnen van Outward Bound International. De bestuursleden zijn stuk voor stuk experts, afkomstig uit het bedrijfsleven, de overheid en de financiële en juridische sector. Zij leveren hun bijdrage op vrijwillige basis.

VOORZITTER

Jan-Peter Kastelein

Dr. Jan-Peter Kastelein is bevoegd psycholoog, pedagoog en coach. Hij houdt toezicht op de inhoudelijke aspecten van het Outward Bound leerprogramma.

FINANCIELE EN JURIDISCHE ZAKEN

Tonny Bruin

Drs. Tonny Bruin RA, registeraccountant. Hij houdt toezicht op de financiële en juridische aspecten van de bedrijfsvoering.

GEZONDHEID, VEILIGHEID, RISICO

Axel van Willigenburg

LNTKOLMARNS KMR Axel van Willigenburg, executive coach, trainer en militair berggids. Hij houdt toezicht op de gezondheids-, veiligheids- en risico-aspecten.

Outward Bound Nederland

Outward Bound® en de Compass Rose zijn geregistreerde handelsmerken van Outward Bound International. Outward Bound Nederland is een stichting zonder winstoogmerk en is geregistreerd onder nummer 63491419.

Accreditering

Outward Bound International

Outward Bound Nederland maakt deel uit van Outward Bound International, de wereldwijde ledenorganisatie van 34 Outward Bound® scholen.